WERVING & SELECTIE

Resultaat en maatwerk staan centraal in mijn werk

De organisatie breidt uit, een collega maakt promotie of vertrekt. Of je wilt de volgende stap in je carrière zetten. De vraag van de één wordt opgelost door de ambitie van de ander. 

Het is mijn taak om een match te maken op een manier die bij jou en de organisatie past. Ik zorg dat mijn werkwijze aansluit op de organisatiecultuur en joúw wensen. Want maatwerk is bij mij ook écht maatwerk. Ik begeleid het gehele werving en selectieproces voor opdrachtgever en kandidaat van begin tot eind.

Door mijn uitgebreide netwerk van HR-professionals, mijn passie en mijn aanpak, ben ik in staat om op korte termijn de juiste match te maken. Ik ben kritisch en neem alleen genoegen met de beste match. Een duurzame relatie is alleen mogelijk bij een klik tussen de opdrachtgever en de kandidaat.

SNELLE & EFFICIËNTE
BEMIDDELING 

 

DeeBee HR Services is gespecialiseerd in werving & selectie van HR-professionals. Als HR-bemiddelaar richt ik mij op zowel generalistische als specialistische rollen binnen het HR-vak. Bemiddeling van HR professionals op alle niveaus en in alle segmenten behoort tot mijn werkzaamheden. Ik heb ruime ervaring in bemiddeling van uiteenlopende generalistische functies zoals HR-Assistent, HR-Adviseur, HR-Business Partner, HR-(project) Manager, HR-Directeur. De specialistische rollen waar ik in bemiddel zijn Recruitment Specialist, Verzuim Specialist, Specialist Opleiden & Ontwikkelen, Specialist Arbeidsvoorwaarden en andere HR-Specialisten. 

BENIEUWD?

Ben je op zoek naar een HR-professional voor een openstaande HR-vacature? Of juist zélf als HR-professional toe aan een volgende stap in jouw carrière?

DeeBee HR Services helpt je verder!
Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?