PERSOONLIJKE AANPAK

De persoonlijke aanpak van DeeBee HR Services

Bemiddeling is mensenwerk. De bemiddeling van HR-professionals is hierin nog eens een extra uitdaging. Als geen ander weet de HR-professional hoe een goede match tussen opdrachtgever en kandidaat tot stand komt.

Dat betekent voor mij dat mijn werkwijze zich kenmerkt door de volgende garanties: ik ontmoet kandidaten altijd eerst persoonlijk voordat ik ze aan een opdrachtgever koppel. Alle cv’s die ik ontvang, worden pas na toestemming doorgestuurd. Daarnaast is discretie een vanzelfsprekendheid voor mij: het HR-netwerk is immers een kleine wereld.

Relatie en kwaliteit vormen voor mij de basis van een goede dienstverlening. Vertrouwen in de samenwerking is daarbij essentieel. Het is dan ook mijn doel om jou (of jouw organisatie) zo goed mogelijk te leren kennen en van dienst te zijn. In gezamenlijk overleg formuleren we zorgvuldig de opdracht.

PUUR, PROFESSIONEEL
& PERSOONLIJK

  Puur

Puur natuur en “what you see is what you get”: dat ben ik en daarmee ook DeeBee HR Services! Puur is elk mens van nature. Zet een persoon op de juiste plek en diegene zal bloeien. Het gaat om individuen, zij maken een organisatie tot succes.

 Professioneel

Ik werk uitsluitend met ambitieuze HR-professionals die het niet ontbreekt aan enthousiasme, motivatie en interesse voor hun vakgebied. Mijn netwerk van HR-professionals is groot en ik werk continue aan het up to date houden hiervan. Datzelfde geldt voor mijn kennis en kunde.

 Persoonlijk

Mijn aanpak is op maat gemaakt en persoonlijk. Ik luister naar de vraag (en de vraag achter de vraag) en denk, samen met de opdrachtgever of kandidaat, na over een hands-on aanpak. Ik werk op basis van (zakelijk) vertrouwen. Een goede samenwerking valt of staat hierbij.

BENIEUWD?

Ben je op zoek naar een HR-professional voor een openstaande HR-vacature? Of juist zélf als HR-professional toe aan een volgende stap in jouw carrière?

DeeBee HR Services helpt je verder!
Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?