DEEBEE HR SERVICES

De initialen van eigenaresse Diana Bilkerdijk zijn de inspiratie geweest voor de naam van het bedrijf: DeeBee HR Services. DeeBee HR Services koppelt HR-professionals aan organisaties – voor een vaste functie of een interim-opdracht. Daarnaast is DeeBee HR Services jouw betrouwbare businesspartner op het gebied van recruitment-vraagstukken.

Als je voor mij kiest, kies je voor betrouwbaarheid, een persoonlijke aanpak en een groot netwerk aan HR business partners, HR managers, Compensation & Benefits Specialists, Management Development Specialists, Change managers en Recruiters. Ik ben bij recruitmentvraagstukken óf loopbaanvraagstukken jouw denktank en sparringpartner. Mag ik met je meebouwen aan jouw organisatie of loopbaan?

PERSOONLIJK &
 PROFESSIONEEL

DeeBee HR Services: puur, professioneel & persoonlijk! Ik hoop dat mijn reputatie en ruime ervaring in recruitment inmiddels genoeg zeggen. Maar misschien kennen wij elkaar nog niet. Ik bied:

  Puur resultaat

Dat levert jou, als opdrachtgever, kwaliteit en tijdswinst op. Voor kandidaten ga ik voor de juiste match met een opdrachtgever: een droombaan in HR of een passende interim opdracht!

  Een uitgebreid netwerk

Mijn netwerk bestaat uit ambitieuze professionals: kandidaten en opdrachtgevers in het HR-vak. Ik breng deze relaties graag samen. Het is voor mij belangrijk om mijn netwerk up-to-date te houden en hier werk ik dagelijks aan.

  Knowhow

Mijn kennis over het HR-vak maakt het mogelijk om op doortastende wijze jouw organisatie van de juiste HR-professionals te voorzien of jou als ambitieuze HR-professional naar een nieuwe uitdaging te begeleiden.

  Persoonlijk contact

Het gaat niet alléén om de kennis, maar ook om het gezicht van een organisatie. Ik garandeer een snelle respons, persoonlijke aanpak en een efficiënte werkwijze die het verschil maakt.

Ik ben breed gespecialiseerd. Afhankelijk van de vraag van de opdrachtgever of kandidaat ga ik op zoek naar de juiste match. Of je nou als ambitieuze HR-professional op zoek bent naar een interim opdracht of een baan voor langere tijd, of als opdrachtgever naar een kandidaat: DeeBee HR Services helpt je daarbij!

BENIEUWD?

Ben je op zoek naar een HR-professional voor een openstaande HR-vacature? Of juist zélf als HR-professional toe aan een volgende stap in jouw carrière?

DeeBee HR Services helpt je verder!
Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?