INTERIM

Flexibiliteit en maatwerk staan centraal in mijn werk

Vervanging bij ziekte, zwangerschapsverlof of tijdelijk benodigde projectcapaciteit: de zoektocht naar de juiste kandidaat of interim opdracht is een uitdaging. Goede en snelle HR-bemiddeling tussen interim professionals en opdrachtgevers is de oplossing. Mag ik jullie helpen elkaar vinden?

Ik verbind organisaties en opdrachtgevers uitsluitend aan HR-professionals die actuele HR-kennis combineren met passie voor het vak. Zij zijn in staat om verbinding te maken en een sleutelrol te vervullen binnen jouw organisatie. Mijn persoonlijke goedkeuring en vertrouwen staan garant voor het vakmanschap waarmee ik kandidaten bemiddel naar tijdelijke functies of interim opdrachten.

SNELLE & EFFICIËNTE
BEMIDDELING 

 

DeeBee HR Services staat voor de interim invulling van HR posities binnen een organisatie. Als HR-bemiddelaar richt ik mij op zowel generalistische als specialistische rollen binnen het HR-vak. Bemiddeling van HR professionals op alle niveaus en in alle segmenten behoort tot mijn werkzaamheden. Ik heb ruime ervaring in bemiddeling van uiteenlopende generalistische functies zoals HR-Assistent, HR-Adviseur, HR-Business Partner, HR-(project) Manager, HR-Directeur. De specialistische rollen waar ik in bemiddel zijn Recruitment Specialist, Verzuim Specialist, Specialist Opleiden & Ontwikkelen, Specialist Arbeidsvoorwaarden en andere HR-Specialisten. 

BENIEUWD?

Als HR-professional toe aan nieuwe stap in je HR-carrière? Als opdrachtgever op zoek naar een tijdelijke of vaste HR-professional?

DeeBee HR Services helpt je verder!
Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?